• WebMaxim - A MAXIMUM Web
  • callemailwebmap
WEB, MOBIL, FB, KIOSK
ALKALMAZÁSOK
WEB, MOBIL, FB, KIOSK
alkalmazások
MOBIL
ALKALMAZÁSOK

Mobilon? Akinek okos telefonja van, (egyre kevesebb embernek nincs) használ olyan alkalmazásokat, melyek megkönnyítik életüket, figyelmeztetik őket valamire, segítséget nyújtanak valamiben, vagy valaminek a megtalálásában. Ilyen eszközökre készítünk ilyen alkalmazásokat vállalkozások számára, ügyfelei, ügyfélkörük eléréséhez, vagy értékesítőik részére.

Kiosk
ALKALMAZÁSOK
Mi is az a KIOSK?
egy olyan információs “pult”, mely információt nyújt, mutat meg, mond el az adott-feltelepített témakör/ökről.  És/vagy beviteli eszközzel is rendelkezik, billentyűzet, vagy eleve érintőképernyős eszközre íródott maga a KIOSK alkalmazás-interaktív KIOSK.
Facebook, közösségi
ALKALMAZÁSOK
Miért érdemes Facebook applikációkat készíteni?

Egy kreatív Facebook játék hatalmas rajongóbázist generálhat Facebook oldaladnak, sok esetben nagyobbat, mint egy átlagos reklámkampány
Segít email címlisták építésében, ahová aztán eljuttathatod hírleveleidet, akcióidat
Támogatja egy új termék vagy szolgáltatás bevezetését, megismertetve azt a fogyasztókkal egy játékos formában
Támogatja az értékesítést, vásárlásösztöntző hatása van
Szórakoztat, jó kedvet teremt és az emberek beszélnek róla

Milyen Facebook applikációkat készítünk?

Szavazós játék fotófeltöltéssel, videófeltöltéssel, Youtube integrációval, Regisztrációs form, landing oldal amely postol a felhasználók falára, Kuponos játék, Ügyességi játék, Logikai játék, Kvízjáték, Tematikus alkalmazások (karácsony, újév, nyaralás stb.)

web
ALKALMAZÁSOK

Egyedi ötlete van? nem látott még sehol ilyet, de szeretné megvalósítani, vagy új üzleti webes ötlete van, amit szeretne bevezetni a piacon?
Forduljon kérdésével hozzánk, Mi segítünk megtervezni, leprogramozni és bevezetni.