• WebMaxim - A MAXIMUM Web
  • callemailwebmap
weboldalak
TANÁCSADÁSTÓL A "KULCSRAKÉSZ" ÁLLAPOTIG
Rólunk
pár szóban

meeting2

“Vállalkozásunk 2010-ben alakult, melyet 3 fiatal hívott össze azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egyedi ötlet megvalósítással megváltják a világot és szállásfoglalási rendszükkel nagyok lesznek és sok pénzt keresnek.”

A szállásfoglalási rendszer elkészült és olyan plussz funkciókat építettünk bele, ami még máshol nem volt.

Mellette weboldalak építésével is foglalkoztunk, ami fő profilja lett vállalkozásunknak, majd az egyre kiszélesedő igények mellett megjelent palettánkban a webáruház is, majd a mobil aplikációk készítését is bevezettük.

Mivel egyedi rendszereket is építünk, pl. Rendelést segítő rendszer, ezért aktuálissá vált egy komplett rendszer bevezetése és ez a Vállalatirányítási Rendszer [ERP], ami nálunk még gyerekcipőben jár, de használatát elkezdtük 2015 év végén és szeretnénk felvenni értékesítési palettánkra is.

Mellette kiszolgáljuk azokat a vállalkozókat, nonprofit szervezeteket is, akik tanácsra szorulnak és segítjük őket a jelenlegi trendek és szokások megtartása mellett megjelenni az Interneten és közösségi oldalakon.

Jelenleg beütemezett munkáink mellett startup jellegű szoftverfejlesztéssel foglalkozunk egy partner-vállalkozással karöltve.